BUTLLETÍ INFORMA’T. Número 6

SORTIDES I COLÒNIES

En el Consell Escolar que es va celebrar la passada setmana es van aprovar les sortides d’aquest curs. Com sabeu enguany començaran el
segon trimestre.
Donada la situació sanitària, hem cregut convenient no fer cap sortida en transport públic i les farem totes en autocar o caminant.
Ens sap greu anunciar, que l’equip de mestres, després de valorar detingudament els pros i contres, hem decidit que aquest curs no es
faran colònies. Ens trobem en un moment sanitari molt delicat i incert.

 

ACLARIMENTS COVID19

No es pot anar a l’escola si l’infant presenta alguna de les situacions següents:

– Es troba en aïllament perquè ha estat positiu per a la COVID-19.
– Està en espera del resultat d’una PCR o d’una altra prova de diagnòstic molecular.
– Conviu amb una persona diagnosticada de COVID-19.
– Conviu amb una persona que està en espera del resultat d’una PCR o d’una altra prova de diagnòstic molecular per ser un cas sospitós o es troba en període de quarantena domiciliària per haver estat identificat o identificada com a contacte estret d’alguna persona diagnosticada de COVID-19.

Sí que poden anar a l’escola els contactes de contactes estrets, és a dir, aquells infants que conviuen amb una persona que està fent quarantena per ser contacte estret d’un cas positiu. Per exemple, els fills o filles del professorat en quarantena o els germans o germanes
d’infants en quarantena poden fer vida normal, a diferència dels convivents d’un cas positiu.

Què passa en cas de positiu en un grup?

– Ens posem en contacte amb la infermera referent de l’escola.
– Ella, es posa en contacte amb el gestor covid per analitzar la situació.
– Contacten amb la família.
– Els professionals sanitaris, en funció de la situació decidiran si caldrà confinar el grup i fer PCR o si no serà necessari.
– Si es dona un positiu en algun grup, informarem d’aquest positiu tant si s’ha de confinar el grup i fer PCR com si no s’ha de confinar, segons indicació de la infermera referent.

 

CONCERT D’HIVERN

Aquest any tan especial, per Nadal, estem preparant quelcom molt especial!
Com que no podem reunir-nos tots en un concert com fins ara, malgrat ens hagués agradat fer-ho així, els nens i nenes i les mestres de l’escola portem dies preparant una sorpresa que estem segurs us agradarà moltíssim!

 

ENGLISH TEACHER

Divendres passat ens vam acomiadar de la Patrícia ja que avui dimecres s’ha incorporat l’Asun a l’escola, serà la mestra d’anglès.

 

CANVI DE TELÈFON

A partir d’ara per contactar a l’escola, si us plau, truqueu al 667424286.