BENVINGUDES FAMILIES!

Benvingudes a aquest nou inici de curs 2021 – 2022!

Esperem que aquest any la pandèmia no ens faci tant la gitza, esperem trobar-vos a les reunions que fem, però sobretot que puguem recuperar les activitats que fèiem a l’AFA!

Adjuntem la carta de benvinguda de part de la presidenta de l’AFA:

Benvolgudes famílies,
En nom de tota la junta i la resta de membres de l’AFA us desitgem un bon inici de curs i us donem la benvinguda a totes aquelles famílies que per primera vegada s’incorporen aquest any a l’escola!
Venim d’un període que ha estat complicat però iniciem aquest nou curs il·lusionats, optimistes i plens d’energia, per a què a poc a poc puguem tornar a reprendre totes les activitats que fèiem des de l’AFA. Des de l’AFA Carlit, seguirem treballant i fent propostes engrescadores a les que esperem que us sumeu al llarg del proper curs escolar.
Us animem a totes i tots a acostar-vos a l’associació per conèixer tota la tasca que s’hi desenvolupa i aprofitem també per convidar-vos a prendre part activa de l’AFA, ja que sempre ens falten mans per col·laborar. Com ja sabeu, tothom té cabuda a la nostra associació i estem sempre oberts a noves idees i propostes que sumin i ens ajudin a dinamitzar l’AFA.
Per a totes aquelles famílies nouvingudes, ben aviat rebreu una invitació per a assistir a una reunió informativa i de presentació per part de la Junta de l’AFA. No hi podeu faltar, us esperem amb els braços oberts!
I sobretot, tinguem present que totes les famílies som importants per a l’associació. Col·laborem en benefici dels infants, formem part de la comunitat educativa pública i podem dir la nostra en les assembles. Dedicant una mica de temps i participant amb l’AFA millorem, coneixem i compartim el dia a dia de l’educació del nostres fills i filles. L’AFA Escola Carlit és una associació sense afany de lucre formada per les famílies de l’escola Carlit.
Iniciem el curs 2021-2022 amb totes les energies possibles, no hi podeu faltar!
Us hi esperem a totes!!

Benvingudes al Carlit!

Una abraçada,
Sheila, presidenta de l’AFA Carlit