Resum de la reunió APORTACIONS a l’AVANTPROJECTE del pati

Aquest passat dijous, dia 23 de febrer, ens vam reunir els representants dels agents implicats en la transformació del pati del Carlit:

– Direcció
– Representants de l’equip docent
– Representants de l’AFA
– Representant d’extraescolars
– Representant de la Direcció d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona
– Equip d’arquitectes

Malauradament la Representatnt de menjador no va poder assistir, ni tampoc els infants.

Es van posar sobre la taula totes les aportacions que s’havien rebut per part de tots els agents implicats. Es van buscar solucions per poder encaixar les peticions de totes les parts, en la mesura del possible. Finalment, es van arribar a uns acords que es recullen al document adjunt (que ens van fer arribar divendres a darrera hora). No hi ha cap plànol perquè, com ja va passar a l’anterior reunió de treball, tot es va parlar i no es va dibuixar res. Enentem que a la propera reunió ens presentaràn un plànol fina del projecte on es recullin tots els punts exposats.

Per part de la comissió vam posar sobre la taula tot el que se’ns havia comunicat i que ja havíem presentat dies abans.
L’escola va mostrar interès a trobar una solució al fet que les extraescolars es poguessin fer com fins ara, vistes les inquietuds exposades per algunes famílies. I van presentant alternatives al Miquel Àngel (que va escoltar atentament), sense perdre de vista, però els punts crítics que havien plantejat en anteriors acords.
Per part de l’AEE, el Miquel Àngel no va plantejar cap altra proposta, més que la que entenem que ja havia passat per escrit a Consorci. Totes les modificacions alternatives que es van proposar se li va consultar, de manera directa, per saber si resolien en part els problemes que s’havien exposat. Pel que va semblar, els canvis suggerits li van semblar si més no acceptables.

Tot el que vam anotar els representants de la comissió considerem que queda ben recollit al document aquí adjunt.
Només afegir que respecte al tema de les ombres ens van aclarir:
1) Que els arbres seran de 20 cm de perímetre de tronc (no són molt grans, però tampoc un pal d’escombra).
2) Que la instal·lació de cables o estructures similars per penjar tendals queda totalment descartada per la perillositat que, ens van dir
que, comportaven donada la naturalesa del nostre pati (tan gran).
3) Davant la insistent preocupació de zones desprotegides d’ombra es va deixar anotat la possibilitat d’instal·lar una pèrgola (com diu el document adjunt). Tot en funció del pressupost.

Acords tercera reunió Escola Carlit

El proper dijous 30 de març tindrem una nova reunió, us anirem informant.

Per recordar tots els passos que s’han seguit fins ara, ho podeu consultar a la pàgina de transformem els patis, dins d’aquest lloc web:

http://afacarlit.cat/transformem-patis/ ‎