Resum de la reunió Ampa

Hola!

La reunió de divendres 16 de gener va ser un èxit de convocatòria! Gràcies a tots per venir!

I pels que no hi vau ser, us n’expliquem el més destacat:

-Hi ha hagut un canvi de IVA en els serveis de monitoratge. Això afectarà als preus de la quota de menjador. Quan l’empresa ho tingui calculat ja ens n’informarà. El preu que pagarem a partir d’aquest canvi és INFERIOR al que pagàvem fins ara.

-Un pare es va oferir per fer un curset de primers auxilis als monitors de menjador. Queda pendent de parlar-ho amb l’empresa i també amb l’escola.

-Davant de la inquietud de conèixer de més a prop com funciona el servei de menjador i monitoratge d’alguns pares i mares es va decidir que:  un pare d’infantil i un de primària anirien un dia a dinar a l’escola. Després en passaran les impressions i informació a les altres famílies.

-Vam explicar el canvi en la celebració del Carnestoltes. Aquest any es celebra el dia 13 de febrer, divendres, a la tarda. Ja es va enviar un mail informatiu a les famílies i si voleu saber-ne més coses o hi voleu participar podeu enviar un mail a: comissioculturacarlit@gmail.com

Recordem la importància que tots els socis i sòcies tinguin bé el mail per poder rebre les novetats i també les notificacions de l’AMPA. Si no rebeu els mails, si us plau, envieu un mail a ampacarlit@hotmail.com

Fins a la propera reunió !

Bon cap de setmana !

IMG_7905 copia