AMPAs afectades per “bolets”

sos-escola

Benvolgudes famílies, 

 

Us informem que, a causa de l’alta demanada de places a l’escola pública de l’Eixample que és superior a l’oferta, de cara al curs vinent, el Consorci d’Educació de Barcelona obrirà tres nous “bolets” a la Dreta de l’Eixample, concretament a l’escola Ramon Llull, l’escola Tabor i a l’escola Fructuós Gelabert ( i un a l’esquerra de l’Eixample, a l’escola els Llorers). 

Davant aquest fet, les ampes de les escoles afectades han redactat un manifest (us el copiem a sota), han convocat una reunió amb la resta d’ampes de l’Eixample i preparen un acte de denuncia i reivindicació pel proper divendres 6 de maig. 

Al Carlit, en principi no s’hi farà cap “bolet” però fa temps que a les reunions de l’ampa s’ha posat sobre la taula el problema de l’escassetat de places públiques tant en educació primària com a secundaria i de la necessitat de reivindicar de manera conjunta una educació pública i de qualitat per a tothom.

Manifest de les AMPAs afectades pels “bolets”:

Les Ampes del Eixample Dret de les Escoles Tabor, Ramon Llull i Fructuós Gelabert ens vam reunir ahir davant l’anunci dels ‘bolets’ que hauran de patir el proper curs i vam acordar el següent:

1.- Que aquesta situació responia a una endèmica planificació deficient per part del Consorci i a una manca de recursos i inversions en l’escola pública.
2.- Que calia manifestar la nostra disconformitat i fer actes de protesta contra aquest decisió, però que també calia deixar clar la unitat de la xarxa d’escoles públiques en les seves reivindicacions.
3.- Que ens beneficiava més organitzar un acte de tipus festiu-reivindicatiu que merament de protesta (com tallar la Diagonal) i per això vam pensar en convocar una gran marxa festiva-reivindicativa, el proper divendres dia 6, fins la plaça Sant Jaume, on faríem una concentració a les 18.00 h, amb algun acte i la lectura d’un manifest, en favor d’una escola pública i de qualitat.
4.- Que creiem que havia de ser un acte unitari i per això us volíem convidar a participar a totes les ampes de l’Eixample i a totes les famílies afectades.

 Anirem a les reunions que es vagin convocant i us anirem informant de les novetats.

La junta de l’AMPAsos-escola