VOLEM L’ANGELETA FERRER! Recollida de signatures per a l’institut.

Hola famílies,
S’han iniciat una sèrie d’accions per tal de reclamar un equipament pendent des de fa molts anys a la dreta de l’Eixample, l’Institut de secundària Angeleta Ferrer.

La necessitat d’un institut en aquesta zona de la ciutat és tan evident que ha format part dels últims plans d’equipaments educatius de Barcelona. El mapa escolar del 1995 ja el va incloure. El 1999, l’Ajuntament de Barcelona va adquirir un terreny al carrer Marina i el va cedir a la Generalitat de Catalunya per a la construcció del llargament reivindicat de l’institut. El 2010 es va aprovar la construcció de l’edifici i es va adjudicar l’obra a l’empresa TAU Ingeniería. Les retallades en els pressupostos d’Ensenyament van frenar l’obra, tot i que l’administració va haver de fer front al cost del projecte executiu i a la indemnització de la constructora.

Fa ja molts anys que hi ha un dèficit no només de places d’ensenyament públic pel què fa a primària sinó també a secundària.

En els últims anys, a la Dreta de l’Eixample s’han creat noves escoles, i en canvi no s’ha garantit la continuïtat d’aquests alumnes a Secundària, ni des d’un punt de vista quantitatiu, ni tampoc pel que fa als projectes pedagògics.

Ajuda’ns i dona suport a aquesta reivindicació, signa!

https://www.change.org/p/meritxell-ruiz-necessitem-un-nou-institut-a-la-dreta-de-l-eixample?recruiter=18844446&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=autopublish&utm_term=mob-xs-share_petition-no_msg

 

sos