Tornen les excursions de la comissió Natura

Hola famílies,

Des de la comissió de Natura de l’AMPA volem engegar una nova iniciativa, apropar-nos junts a la muntanya, connectant, observant la natura, jugant. De quina manera? Doncs fent excursions, assequibles per a nens a partir de 3 anys. La idea és fer mínim una per trimestre, i ja no per aquest curs, però potser si per al proper mirar cap al Carlit. Històricament ja hi havia hagut una comissió excursionista que anualment visitaven aquesta muntanya i pensem que és un bon objectiu que els nostres fills/filles puguin descobrir-la. I per aquells que ja heu fet muntanya sabeu que quan els nens caminen acompanyats de nens tiren més, s’entretenen i sembla que el camí es fa més fàcil.
Bé doncs, fetes les presentacions us passem el calendari per les excursions d’aquest curs:

1ª excursió 6 d’Abril
Alzina Centenària ( la Garriga )
Desplaçament en tren

2ª excursió 8 de Juny
De Monistrol a Montserrat
Desplaçament en tren

6 ABRIL
L’Alzina Centenària

Primer de tot cal que us inscriviu al taulell de la Míriam en el llistat de L’excursió que hi haurà a la capsa de l’AMPA.

Funcionament:
Per als que anem amb tren Ens trobem a les 9:00 a la porta del Carlit.
A les 9:15 sortim cap al tren Arc de triomf.
Per als que van en cotxe a les 10:30 a l’estació de tren de la Garriga.
Comencem a caminar a les 10:45, L’excursió és circular té una durada aproximada de 3 hores. A la meitat a l’Alzina pararem a dinar.
El preu del bitllet senzill és de 4,80€€ per trajecte, però mirarem d’agafar bonus tots els que anem plegats, llavors Surt a 3€.

Els nens han d’anar acompanyats d’un adult.
Cal portar esmorzar, dinar, berenar i aigua. I sobretot penseu en portar un calçat còmode, botes de muntanya o en el seu defecte bambes.
Gorra e impermeable.

Atentament comissió de Natura