ACTA DE L’ASSEMBLEA extraordinaria – 23 DE NOVEMBRE DE…

A la ciutat de Barcelona, el dia 23 de Novembre de 2022 a les 21:00, es celebra l’assemblea de socis de l’AFA del Col·legi Públic Carlit, mitjançant Meet.

 

  1. GESTIÓ SERVEI MENJADOR 22-23

La presidenta i el vicepresident de la Junta AFA Carlit fan una breu introducció i expliquen el funcionament de la gestió del menjador a les escoles públiques.

Posteriorment, la comissió menjador fa una explicació de la situació actual del servei de menjador i espai migdia. S’exposa la situació contractual actual i millores efectuades a la cuina. Per últim es fa una breu explicació del funcionament del dia a dia i la relació entre el proveïdor del servei, coordinadora AFA, escola i comissió menjador AFA.

Diverses famílies plantegen qüestions sobre el funcionament del menjador, que responen les famílies membres de la comissió menjador.

Fetes les aclaracions es procedeix a votar ja que cal autoritzar a la presidenta de l’AFA per a què signi l’assumpció de la gestió del servei del menjador per part de l’AFA per al curs 2023-2024.

S’aprova la gestió del servei menjador per part de l’AFA durant el proper curs 23-24 per 26 vots a favor i 5 vots en contra (en aquell moment 32 famílies a la reunió votant), 1 abstenció.

 

  1. ASSISTÈNCIA PER CURSOS A L’ASSEMBLEA

 

Hem assistit a la reunió famílies (representant infants).

 

I sense més assumptes a tractar, s’aixeca la sessió de la que jo, la Secretària, estenc la present acta amb el vist i plau de la Presidenta.

 

La Secretària                                                                            La Presidenta

 

Eva Ferro Valbuena                                                                 Montse Barriga