Aquest curs hem començat forts!

Hola, famílies!

Enguany hem engegat amb nous projectes i estem molt contents amb l’evolució i els resultats. Són aquests:

MERCAT D’INTERCANVI:

El passat dia 27 de novembre es va celebrar el primer mercat d’intercanvi organitzat per mares de l’AMPA del Carlit i va ser tot un èxit! Nenes i nens van intercanviar joguines, llibres, roba… al pati de l’Escola. L’alumnat de sisè també va fer un cucús boníssim!!

Passats uns dies, tota la roba que va quedar sense intercanviar la va recollir l’ONG Fundació Formació i Treball.

Aquesta ha estat la primera experiència i esperem repetir-la a primavera. Com sempre, hi sou convidats! Us n’informarem.

HORT:

També ens fa molta il·lusió comunicar-vos que l’hort de l’escola ja s’ha reactivat! Agraïm a la comissió de l’hort, recentment formada, l’entusiasme i dedicació que han posat per engegar aquesta activitat, i també la bona acollida i esforç de mestres i equip directiu per anar-la incloent dins de les activitats curriculars de l’escola. I gràcies especials per al Luís que de manera voluntària està oferint la seva experiència en aquesta fase inicial!
hort_1
Per ara, els alumnes que ja hi han pogut assistir han plantat raves, enciams, cols, faves i alls i han après moltes altres coses.
Anirem informant-vos de com evoluciona aquesta activitat. L’hem començat amb moltes ganes i volem transmetre aquest entusiasme a totes les famílies i a l’escola!


hort_2 hort_6 hort_5 hort_4