ACTA DE L’ASSEMBLEA – 19 DE MAIG DE 2023

A la ciutat de Barcelona, el dia 19 de Maig de 2023 a les 21:00, es celebra l’assemblea de famílies sòcies de l’AFA del Col·legi Públic Carlit, mitjançant Meet.

 

1. Votació proposta “ajuda per a les colònies a famílies vulnerables”.

La presidenta es remet a la assemblea d’inici de curs 18 d’octubre de 2022 on es va presentar el pressupost de l’any en curs i es va parlar d’un possible sobrant d’uns 1038,04€.

Entre les idees que han anat sorgint vàries famílies van demanar destinar-ne una part a ajudar famílies, siguin o no del AFA, per poder anar a les colònies que organitza l’escola.

Com a junta, aquest any, es recolza aquesta proposta i es recalca que estem a temps d’ajudar, i es proposa fer una aportació de 500 €. L’any vinent, en cas de sobrant, s’avaluaran noves idees i es tornarà a votar.

Una família pregunta quina partida te l’escola i quantes famílies aquest any no poden anar. Es desconeix la partida i s’aclara que hi ha entre 10 i 15 famílies que no poden anar per motius econòmics.

En quant a la forma de fer entrega de la partida econòmica, la junta exposa que ha consultat amb l’aFFac quina és la forma correcte de fer aquesta aportació i desde l’aFFaC, ens han contestat que lo correcte és cedir aquesta partida per destinar a les colònies i es pugui gastar en qualsevol concepte, despeses d’autobús, pagament de casa de colònies…, per afavorir que vagin més families.

Es posa de manifest la intenció per part de la Junta i de l’AFA de conèixer el nombre de famílies que gràcies a l’ajut econòmic podran anar a les colònies així com el retorn de l’import que no s’utilitzés per a aquest fi, si s’escau.

Exposada la proposta i fets els aclariments es vota i s’aprova la donació per import de 500 euros amb 11 vots a favor i 1 abstenció, en aquell moment 12 famílies votant.

 

10. ASSISTÈNCIA PER CURSOS A L’ASSEMBLEA

Hem assistit a la reunió 12 famílies (representant 21 infants).

I sense més assumptes a tractar, s’aixeca la sessió de la que jo, la Secretària, estenc la present acta amb el vist i plau de la Presidenta.

 

La Secretària                                                                            La Presidenta

 

Eva Ferro Valbuena                                                              Montse Barriga Ayala