Descripció Extraescolars

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS DEL CURS 2024-2025*

*INICI DE TOTES LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS: DIMARTS 1 D’OCTUBRE DE 2024, D’I3 A 6È

 

ACTIVITAT QUI L’ORGANITZA? DESCRIPCIÓ
ANGLÈS Happy English

NOVETAT!

 

 

Happy English es especialista en l’ensenyament de l’anglès des del 1984. Compta amb el suport pedagògic i organitzatiu de Cambridge School. Ofereix classes lúdiques i entretingudes 100% en anglès amb l’objectiu de fomentar l’interès per l’idioma. Es basa en plans pedagògics homologats i metodologia que fa èmfasi en la comprensió de l’idioma, la comunicació oral i la motivació dels alumnes. S’utilitzen materials pedagògics actuals, entretinguts i motivadors, adequats per a cadascuna de les necessitats dels alumnes. Es realitzen Informes trimestrals i entrevistes dos cops a l’any amb les famílies.
DIBUIX ARTÍSTIC NOVETAT! Eixos creativa

Aquesa extraescolar està dissenyada per potenciar el desenvolupament cognitiu i psicomotriu dels alumnes a través de l’art del dibuix. Mitjançant l’observació i la representació.
CÒMIC El còmic és una disciplina que abraça el desenvolupament tant d’habilitats plàstiques com

de narratives. Es treballaran tècniques d’il·lustració amb diferents eines, materials i papers. L’objectiu és potenciar la imaginació i l’expressió de les idees creant personatges, ambients i situacions. S’elaborarà un guió que es plasmarà en un còmic.

Les activitats s’adapten al nivell de dibuix de cada nen/a. Per tant, qualsevol alumne/a pot seguir la dinàmica encara que sigui principiant.

TECNOLOGIA CREATIVA A tecnologia creativa es potencia l’ús artístic, expressiu i lúdic de la tecnologia mentre

s’introdueixen conceptes clau en el camp de les ciències, l’enginyeria o les matemàtiques.

És educació STEAM (science, technology, engineering, art + design and math) però posa l’èmfasi en la A d’art i disseny. D’aquesta manera, l’alumnat té l’oportunitat d’ampliar la imaginació i exercitar la creativitat i, alhora, desenvolupa noves habilitats com el treball en equip, la gestió de projectes o la resolució de problemes.

 

COSTURA

(Artextil & Precostura a mà, Costura creativa a mà i Costura creativa a mà i a màquina)

Vernita

Activitats plantejades com una introducció a la costura creativa a partir de projectes senzills, lúdics i adequats a cada infant. El procés d’aprenentatge es basa en la pràctica i error, donant especial importància al procés creatiu, l’experimentació amb els materials i prestant atenció als passos a seguir. S’enfoca la costura com a eina per a construir el que imaginem, dissenyem i planifiquem. Es posen en valor les emocions i s’escolten les necessitats i inquietuds de cada alumne/a. L’activitat s’organitza per edats per adaptar-la al moment evolutiu dels infants.
MÚSICA PER A MENUTS Passatge

 

 

 

 

 

Descobrim la màgia de la música cantant, jugant i ballant! Investiguem la sonoritat dels instruments musicals i de tot el que ens envolta, deixant-nos portar pel so.
SONANT

JUNTS (abans conjunt instrumental)

Aprendre a unir esforços per aconseguir un objectiu comú: fer música. La farem amb tots els instruments dels que disposem, siguin metal·lòfons com ara el xilòfon o el carrilló, o panderetes, bongos i platerets. i, sobretot, farem servir l’instrument que tots sabem tocar: el nostre propi cos, fent percussió i cantant!
COS, VEUS I RITME NOVETAT! Reproduirem ritmes amb el cos i la veu, emprarem recursos de relaxació i consciència, jugarem amb la veu, facilitant el seu ús funcional y sa. Els nostres instruments seran el cos, la veu, objectes com a gots i alguns instruments de percussió com a panderetes, maraques o cascavells. La finalitat és connectar cada alumne/a amb la seva musicalitat.

 

INSTRUMENT DUAL L’objectiu de l’instrument dual és experimentar i sensibilitzar-se amb la música de manera vivencial a través d’un instrument (guitarra o piano) i gaudir-ne. Es treballen aspectes tècnics, improvisació, composició i un repertori consensuat entre alumnat i professor/a.
COMBO DE GUITARRES Vine amb nosaltres al combo de guitarres! Tocarem cançons de molts estils diferents, des de tradicionals fins a modernes. No cal que sàpigues tocar. N’aprendrem plegats!
NATACIÓ Club Natació Atlètic- Barceloneta

L’activitat de natació al CNAB està pensada per aprendre a gaudir de l’aigua de forma segura; ja sigui amb activitats de familiarització amb el medi amb els més petits, com amb activitats de perfeccionament de la tècnica dels diferents estils per als més grans. Sempre amb professionals de la natació i l’educació i en un ambient de respecte dels diferents ritmes d’aprenentatge dels infants.