BENVINGUDES AL NOU CURS 24-25!

Famílies del Carlit, benvingudes al nou curs 2024-2025!

Com cada any celebrarem l’inici del curs amb una festa a la sortida de l’escola, en els pròxims dies us comunicarem la data 😉

Primer recordar que per dubtes referits a temes de l’AFA podeu contactar amb la coordinadora (la Míriam) de dilluns a divendres de 09:00 h a 09.30 h i els dilluns i dimecres de 16:30 h a 17:30 h a la porta de l’escola, o per e-mail: afacarlit@gmail.com

Ara us detallem alguns aspectes importants d’aquest inici de curs:

Des de la comissió d’Extraescolars:
  • Us informem que podeu veure com estan les inscripcions de les activitats (tant les de l’AFA com les de l’AEE) a la pàgina de la Comissió d’Extraescolars d’aquest lloc web.
  • Tota la informació relacionada amb els ajuts d’extraescolars la trobareu en aquest enllaç. El període de presentació de sol·licituds: del 12 de setembre al 7 d’octubre.
  • Per a qualsevol dubte, contacteu amb la comissió: extraescolars@afacarlit.cat
Des de la comissió de Menjador:
  • Us recordem que si feu ús del servei de menjador, us heu de donar d’alta a lenllaç de la nova empresa Com a casa, si encara no ho heu fet (aquesta informació s’ha enviat també als grups de whatsapp de les classes).
  • També recordem que ja ha començat el primer període per a sol·licitar l’ajut de menjador per a aquest curs per a les famílies que no van poder sol·licitar-la el mes de juny. Aquí trobareu tota la informació sobre aquests ajuts. Podeu fer la sol·licitud fins al dia 24 de setembre.
  • Si necessiteu ajuda per a sol·licitar-la o per a presentar al·legacions, demaneu cita amb la Judit, l’administrativa de l’escola, enviant un correu a administraciocarlit@escolacarlit.cat. Els dies d’atenció són: dimarts i dijous i divendres (quinzenals a partir del dia 20 de setembre).
  • Si teniu qualsevol dubte respecte al menjador us podeu adreçar a: comissio.menjador.carlit@gmail.com 
Com  ja es va informar a finals del curs passat:
Les famílies amb criatures a primària, teniu temps fins al dia 30 de setembre per si voleu destinar els VALS ESCOLARS a cobrir la quota de sortides i material (SIMAT). Tota la informació al lloc web valescolar.cat .